torsdag 18 augusti 2011

Fc Barcelona - Hatet och massa osanningar!



Dom senaste säsongerna så har hatet från andra lags supportrar bara vuxit och vuxit. Framför allt från dom patetiska Madridistas som inte alls kan erkänna det faktum att Barcelona är i sin egen nivå förtillfället. Från Madrid hållet ( deras patetiska suppotrar) har man kommit med konspirationsteorier där man säger att Uefa hjälper Barcelona när man överhuvud taget inte alls har några bevis på det. Utan det enda man kommer med är Chelsea matchen som spelades 2009.

Jag är ett stort Barcelona fan och jag älskar detta lag. Men jag kan erkänna tex att Barcelona hade tur mot Chelsea. Men samtidigt så måste man vända på myntet för att göra en rättvis bedömning.

2004

Chelsea - Barcelona 4-2 ( 2004)

Första mötet på Camp Nou vann Barcelona med 2-1 mot Chelsea. Retur matchen slutade 4-2 till Chelsea men domaren hade även ett finger med i spelet då han missat den solkara offside på lampard när han gör 2-0 samt terrys 4-2 mål som aldrig borde godkänts. På repriserna ser man en viss carvalho som drar ner Valdes vid en hörna, där även terry tillslut får träff med skallen och kan enkelt göra mål. Vid ställningen 3-2 till chelsea så var Barcelona vidare men tack vare en domar miss så blev Barcelona helt orättvist utslaget.

Chelsea - Barcelona 2009 1-1

Det många mest diskuterade efter den här matchen var ett par straffsituationer. Men ingen nämner den felaktiga utvisningen som Abidal fick, och som tvingade Barcelona spela med 10 man i 30 minuter, elr den straff som Barcelona borde haft i första mötet på camp nou där bosingwa drar ner Henry i straffområdet. Hade exp fått straffen på camp nou och gjort mål på den så hade man haft ett perfekt utgångsläge inför returen. Jag kan erkänna att Chelsea borde haft 2 straffar men samtidigt så borde Barcelona haft 1 straff på camp nou, och så fick man en mycket felaktig utvisning på abidal.

2010

Inter - Barcelona 3-1/ Barcelona 1-0 Inter

I den här matcherna så gjorde domarna många misstag. Matchen på san siro där en viss portugis fick döma matchen missade en solklar offside på Milito när han gjorde 3-1 målet, samt valde att fria en straff när sneijder kapar Alves i straffområdet. Retur matchen var precis som i första mötet, domaren var riktigt kass, Bojan gör 2-0 precis i slutminuterna  ett regelrätt mål som domaren väljer att blåsa hands på. På repriserna visar tydligt att bollen inte ens tar på handen utan träffar yaya klockrent på magen.

Barcelona vs Arsenal 2011 mötena åttondelsfinal

Barcelona gör 0-1 borta på emirates tack vare ett mål av david villa, några minuter senare så gör även Messi 0-2, ett regelrätt mål som döms bort för offside. Och återigen på repriserna kunde man se att det aldrig var någon offside. Barcelona förlorade första mötet med 2-1, men på camp nou vann man med 3-1. I första halvlek så friar busaka en solklar straff för Barca när djoriju fäller Messi i straffområdet.

2011 

Barcelona vs Man United 3-1 cl final

I den här matchen så handlade det bara om Barcelona som dominerade matchen kraftigt. Domaren var riktigt bra i den här matchen, men missar en solklar offside på giggs när man gör 1-1 målet.


Jag har gjort min Research och har hittat samtliga situationer som Barcelona har fått emot sig, jag kan inte förstå hur man tänker när man säger att uefa hjälper Barcelona. Det är helt absurt och befängt och ett mycket felaktigt påstående. Om nu Uefa "hjälper" Barcelona varför har då barca fått emot sig allt detta? Jag tycker man måste förstå att ibland har man domslut med sig ibland emot sig så enkelt är det. Domarna gör misstag.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar